9.7

Reviews powered by

Feedback Company

Als onafhankelijke review partij bevestigen wij dat Royal Car Rental Bonaire door zijn klanten is beoordeeld met een:

9.7

33 reviews

Disclaimer

Royal Car Rental Bonaire verleent u hierbij toegang tot royalcarrentalbonaire.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Royal Car Rental Bonaire behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op royalcarrentalbonaire.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Royal Car Rental Bonaire spant zich in om de inhoud van royalcarrentalbonaire.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op royalcarrentalbonaire.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Royal Car Rental Bonaire. In het bijzonder zijn alle prijzen op royalcarrentalbonaire.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op royalcarrentalbonaire.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Royal Car Rental Bonaire nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Royal Car Rental Bonaire. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Royal Car Rental Bonaire, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is

Check beschikaarheid

Bel ons direct of stuur ons een e-mail en ontvang binnen 24 uur een reactie!